dilluns, 28 de setembre del 2009

III JORNADA - JOVES COOPERANTS
Dijous 29 d'octubre de 19 a 21'30 hores
ORGANITZA: Casal de Joves Casa Sagnier

El Casal de Joves renova un cop més el seu compromís amb la cooperació i la solidaritat, i enguany tornem a proposar una jornada de debat i d'intercanvi d'experiències al voltant de la cooperació per part dels i les joves de la nostra ciutat. Aquesta 3a edició de Joves Cooperants estarà dins la campanya "Cooperes?" de la Xarxa de PIJ's de Barcelona.

Una tarda amb taula rodona, xerrades-debat, exposicions i molt més...



JOVES COOPERANTS
FORCES DE PAU NO VIOLENTES

El seu objectiu és organitzar i entrenar un cos de pau civil, permanent i intercultural, capacitat per intervenir de forma noviolenta a gran escala en la resolució de conflictes internacionals.

- Luca Gervasoni, jove cooperant.

MEDICUS MUNDI

Organització que existeix per contribuir a generar canvis en la societat, fomentant una cultura de solidaritat i compromis ciutadà, que facin possible l'eradicació de conflictes internacionals.

- Carles Miralles, jove cooperant.


TAULA RODONA

"Activisme des del Nord" dins la campanya "Cooperes?" a càrrec dels punts d'informació juvenil de Barcelona.





Eulàlia Reguant (Centre d'Estudis per la Pau J.M. Delàs de Justícia i Pau) moderarà la taula de debat.

Centre de Recerca i Informació en Consum (CRIC) és una associació ciudadana que té com a objectiu oferir informació per a un consum responsable a través de la revista Opcions.

Àfrica Edusa constituïda amb el propòsit de col·laborar i coordinar a nivell internacional diferents programes d'ajuda en el camp de l'Educació i la Salut a Àfrica.

EXPOSICIÓ: "Cooperes?" Exposició itinerat de la campanya Cooperes? organitzada per la Xarxa de Punts d'Informació Juvenil de Barcelona. Mitjançant diversos suports, aquesta mostra oferirà una visió general sobre la cooperació internacional i explicarà en què consisteix, així com les diferents modalitats de cooperació que hi ha.

BLOG DE LA CAMPANYA "COOPERES?": http://cooperes09.blogspot.com/